| Epizoda 2 | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
*Rbd fan*Admin* *~Rebelde Chica~*
Broj poruka : 547 Godina : 29 Datum upisa : 15.08.2007
| Naslov: Re: Epizoda 2 Pet Jan 04, 2008 8:46 am | |
| JoJo:najbolje da ne kupi ni jedna ni druga Evak:ok JoJo:Evo ovo je slatko Evak:Da... JoJo:ajde da kupimo..ima vise ovih jaknica Evak:da...menui treba 10 JoJo:A meni 12 Evak:Sooper! Evak pita prodavacicu:Koliko je? prodavacica:2000 Evak:Evo vam 4000 | |
|
| |
**Ista**Dulce**Maria** ~Moderator~
Broj poruka : 1296 Godina : 28 Location : SiEmPrE cOn DuLcE! Datum upisa : 17.08.2007
| Naslov: Re: Epizoda 2 Pet Jan 04, 2008 8:48 am | |
| Jo Jo:Uzmi ti amiga Evak:Hvala ti puno..... Jo Jo:Ajdemo sutra u Njujorku..moj tata tamo ima kompaniju Evak:Moze naravno....ali moram da pozovem mamu =zove mamu da pita= Mia mama od evka:Hallo! Evak:E mam jer mogu sutra u Njujork sam Jo Jo Mia mama od evka:Obivio da mozes...ajde doji kuci da idemo u shooping.... Evak:Dolzim za 15.min...kiss=spusta slusalicu= Jo Jo:Mozes sutra? Evak:Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
~RBD Chica~ *~Rebelde Chica~*
Broj poruka : 473 Godina : 32 Location : STOLICA..#ne brinite se samo sam seukocila# Datum upisa : 16.08.2007
| Naslov: Re: Epizoda 2 Pet Jan 04, 2008 8:52 am | |
| =drugi deo grada= Ada:Ljudi1Sutra idem u njujork otwara se nowi butik moje tetke! Mini:Blago ti se! Ada:Blago se nama! zoka:Shta to znachi?? Ada:Pa dewojke!Swi idemo! Zoka :Ja trebam da pitam roditelje?? Ada.Zar bih was ja odwela da nisam swe reshila?? Mini:Extra si! Ada:Aj dosta sad ti.. Swi u glas:hahha! | |
|
| |
Broj poruka : 1296 Godina : 28 Location : SiEmPrE cOn DuLcE! Datum upisa : 17.08.2007
| Naslov: Re: Epizoda 2 Pet Jan 04, 2008 8:55 am | |
| =U butiku=
Evak:=Probava haljinu= kako mi stoji? Jo Jo:Divno amix...prelepo...kupi Evak:Ok = pita prodavaicu= koliko kosta? Prodavacica:8.900 dinara Evak:Ok =daje karticu= izvolite Prodavacica:=Vraca kusur= Hvala na poseti dovidjenja! | |
|
| |
Lupita Slikas se sa clanovima RBD-a
Broj poruka : 265 Godina : 28 Location : U mojim snovima Datum upisa : 06.10.2007
| Naslov: Re: Epizoda 2 Pet Jan 04, 2008 9:28 am | |
| Minni:Ado yesss! Ada:Pa spremajte se! minni:(zvooni joj fon i ona se javlja!)Hey mamy!Idem u njujork! Ada:Šta ti je rekla mama? Minni;EXTRA!DA MOGU
.......... | |
|
| |
| Naslov: Re: Epizoda 2 Pet Jan 04, 2008 9:32 am | |
| =U avionu=
Jo Jo:Hoces proed prozora? Evak:Moze =Sedaju na sedista= Ada,Zoka i Minni:=Gledaju Evka sa Jo Jo Evak:Jo Jo....gde cemo da budemo u N.Y Jo Jo:Kod mene u stanu u centru N.Y Evak:Jedv acekam da stignemo
=Stigli su= | |
|
| |
Broj poruka : 473 Godina : 32 Location : STOLICA..#ne brinite se samo sam seukocila# Datum upisa : 16.08.2007
| Naslov: Re: Epizoda 2 Pet Jan 04, 2008 10:38 am | |
| Minni:Joj mislila sam da tju se bar malo odmoriti.. Zoka i Ada:OD EWE! Ada:Koogaaa briga!Idemo da widimo taj buti pre wremena! Zoka:Da narawno! Ada:Ali znate shta wam nisam rekla?? Zoka i Minni:Shta?? Ada:JA sam kreirala odetju! Zoka.Aaaaaa! Ada:Ali po mom ukusu!Swakom se to swidelo.. Minni:Stwarno! Ada:Da!Chak je neki poznati,pojma nemam ko,isto je uradio! Zoka:Supeer!
=drugi deo grada=
Evak:Stigli smo!
Jo Jo:I owo je ta odetja?????? | |
|
| |
| Naslov: Re: Epizoda 2 Pet Jan 04, 2008 10:46 am | |
| Evak:Ada je pricala o ovom butiku... Jo Jo:Ta seljacina....mislim... Evak:Prestani....ajmo u shooping Jo Jo:Idemo prvo kod mog daddya Evak:O.K
=Na putu do Jo Jo-inog daddya srele su Ada,Zoku i Minii=
Ada:Hajde da ih zaobidjemo Zoka:Necu...bas me briga Minni:Cao Ev..... =Ada joj prekriva usta= Minni:O.K shavtila sam
=Evak i Jo Jo ulaze u crni BWM=
Minni:Ona mi nedostaje Ada:I meni ali ...moramo da je zaboravimo Zoka:Slazem se! | |
|
| |
| Naslov: Re: Epizoda 2 Pet Jan 04, 2008 10:50 am | |
| Ada:Wishe mi ne nedostaje!Nije bila celu godinu pa sam mogla!Mogu is ada!Ajde cheka nas Limuzina! Zoka:aaa! Mini+ni::Aaa idemo! Ada:hahahahah!
=limuzina= Ada:znate da je Ewin dady kreirao kao moju odetju?' Minni:Stwarno?? Ada:Da li ti izgledam kao da se shalim?? Mini:ne.. ZoKa.Limuzina je stala,da li smo stigli?? Ada:Da!Pogledaj owaj hotel... | |
|
| |
| Naslov: Re: Epizoda 2 Pet Jan 04, 2008 11:20 am | |
| =U BWM-u=
Jo Jo:Ovo je moj stancic Evak:t..t...tvoj...stancic??? Jo Jo:Da sto jer ruzan? Evak:Obivo da ne!!!!
=U stanu=
=Pita Evka= Jo Jo: Hoces nesto da pijes? Evak:Moze jedan djus =Doziva sluskinje= Jo Jo:Juhu...dajte joj djus...cedjenj i pokazite joj sobu gde ce da spava! =Odlazi u sobu i pije djus= Evak:Joa...sto sam..umorna..idem da se okupam =U kupatilu= =Kupa se uz muziku= Evak:La,la,la..salvame me de la soledad.....la,la,la =Jo Jo kuca= =Evak gasi muziku= Evak:Sta j bilo amix? Jo Jo:Nista dosla sam da se kupam sa tobom!Mogu li? Evak:Obvio.... =Jo Jo uskace u djakuzi-bazen= | |
|
| |
| Naslov: Re: Epizoda 2 Čet Jan 10, 2008 4:20 am | |
| =Swratili su do butika Adine tetke= Ada:I eno ga!Joj widi shto se dobro prodaje odetja Zoka:Luda si.. Ada:Mini!!Alo Mini!!MINI Mini:Aa..ja..shta?? Zoka:Shta si se zagledala Mini:g..g..gledam je li ono Anny ili... =Zoka i Ada trche= Zoka:Mo--mo..m..mora da je ona! Ada:Sigurno!Aaa Zoka:Hola! =Anny se okretje= Anny:Hola chicas! Ada:O neeeeeeeee..Aaaa =Mini se oneswestila= | |
|
| |
*Rbd fan*Admin* *~Rebelde Chica~*
Broj poruka : 547 Godina : 29 Datum upisa : 15.08.2007
| Naslov: Re: Epizoda 2 Čet Jan 10, 2008 5:10 am | |
| Zoka:Minni sta ti je??? Anny gleda sta joj je Ada:Anny??? anny:que? ada:nada Zoka:Minni budi seeeeeeeee...ovde je annie Minni se budi | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Epizoda 2 | |
| |
|
| |
| Epizoda 2 | |
|