| Epizoda 2 | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
~RBD Chica~ *~Rebelde Chica~*
Broj poruka : 473 Godina : 32 Location : STOLICA..#ne brinite se samo sam seukocila# Datum upisa : 16.08.2007
| Naslov: Epizoda 2 Ned Dec 23, 2007 10:45 am | |
| Nowi je dan..Zhiwi je smor.Narawno shkola!
Zoka.Dobro jutro shkolo! Ada:aaa mrzim shkolu,jesi uchila iz srpskog onu pesmicu? Zoka:a da narawno!Slushaj:la la la la Ada:I ja sam!Le le le la la la!
Jo Jo:Luna jesi nauchila pesmicu?? Luna:Aha jesam! Jo Jo:Joj ja jesam onako Andjela:Ja sam nauchila isto!
Mini upada u razgowor.Ma shtreberi tje sigurno da nauche! Jo JO:ti.. Luna:Ma pusti je!
Ada:Da baezhimo sa chasa?? Zoka:Ma neka!Netjemo!Mozda na biologiju! Ada:BIOLOGIJAAAAA!
nastawite | |
|
| |
~Fan del Anny~ Nalazis najbolju drugaricu na forumu
Broj poruka : 90 Godina : 27 Datum upisa : 30.09.2007
| Naslov: Re: Epizoda 2 Pon Dec 24, 2007 3:39 am | |
| Andjela:Ado,dokle ces da mucis mene i moje drugarice? Ada:Sta te briga streberu! Jo Jo:Ne zovi je tako! Ada:Ko mi kaze streberka Jo Jo i Andjela:Ne zovi nas tako!!!
Jo Jo,Andjela i Luna idu u ucionicu
Nastavak.......... | |
|
| |
Lupita Slikas se sa clanovima RBD-a
Broj poruka : 265 Godina : 28 Location : U mojim snovima Datum upisa : 06.10.2007
| Naslov: Re: Epizoda 2 Uto Dec 25, 2007 6:09 am | |
| Mini:Uh!Sad one pričaju o poštenju! AdA:Ne obraćaj paznju na njih!! Zoka;Aha! Ada:Koji nam je sledeći čas? Mini:Engleski Zrrrrrrrrr! (Svi ulaze u učionicu!) Mini;Uh još 3 časa! Ada:Neću! Zoka:Ni ja! (To sve pomno sluša Andjela!) Andjela:(Mini na uvo)Pa kad nemaš veze sa životom! Mini:Nemoj da te ta što nema pojma sredi!(Kroz smeh) Andjela:Žali ću se nastavnici! Mini:Uh što sam se uplašila!
Nastavak... | |
|
| |
**Ista**Dulce**Maria** ~Moderator~
Broj poruka : 1296 Godina : 28 Location : SiEmPrE cOn DuLcE! Datum upisa : 17.08.2007
| Naslov: Re: Epizoda 2 Čet Dec 27, 2007 10:38 am | |
| Ekica:Sta je bilo Mini? Mini:Ma ova likusa me smara Ekica:(Se smeje) jao pusti je Mini:Hocu kako si ti? Ekica:Dobro sam. Ada:Ekice.....moja ekice gde si ti Ekica:Evo me sta se dogodilo? Ada:Nedostajala si mi! Zoka:(Cuje se zvono...zrrrrrr)ODMOR JE | |
|
| |
| Naslov: Re: Epizoda 2 Čet Dec 27, 2007 10:59 am | |
| U dvoristu: Ada:Jao,sto me nervira ona Andjela Zoka:Znam kako se osecas,ali mene vise nervira Jo Jo
Andjela se seta sa Jo Jo,kad eto ga Jovan,novi decko u skoli!
Jovan:Cao,ja sam Jovan Andjela i Jo Jo:Cao Jovane! Jo Jo:Ja sam Jo Jo Andjela:Ja sam Andjela!
Nastavak......... | |
|
| |
Broj poruka : 1296 Godina : 28 Location : SiEmPrE cOn DuLcE! Datum upisa : 17.08.2007
| Naslov: Re: Epizoda 2 Čet Dec 27, 2007 11:06 am | |
| U Kuhunji: Mini:Ekice ajde da kupimo uzinu Ekica:Nisma gladna...sorry(Izlazi iz kuhinje i srece Andjelu) Andjela:Ekice dodji da te pitamo netso Ekica:Sta hoces?Mislm sta je bilo?
Nastavak... | |
|
| |
Broj poruka : 473 Godina : 32 Location : STOLICA..#ne brinite se samo sam seukocila# Datum upisa : 16.08.2007
| Naslov: Re: Epizoda 2 Pet Dec 28, 2007 3:12 pm | |
| Andjela:Jel poznajesh onog Jowana? Ekica:ne,zashto? Andjela:Pa nemoj ni da ga upoznajesh jer on je moj i zhelim da ga ostawish na miru Ekica:To se josh nije desilo... Andjela:Samo li ga taknesh.. Ekica:hahah! Andjela:zapamti shta sam rekla! Ekica:Oookk!
Putem do kutje!
Mini:Pa danas nije bilo neshto dosadno! Ekcia:Ne nije..Priznajem meni je nedostajala shkola Ada i Zoka:Shkola????????????? Ekica:Ma ne uchenje..nego shkolski drugowi! Ada:Zoko,ja sam danas sama kutji pa mozhesh da dodjesh! Zoka:super,dotji tju! | |
|
| |
*Rbd fan*Admin* *~Rebelde Chica~*
Broj poruka : 547 Godina : 29 Datum upisa : 15.08.2007
| Naslov: Re: Epizoda 2 Pon Dec 31, 2007 11:07 am | |
| Ada:Udji!idemo u moju sobu! Zoka:Ajde! Ulaze u sobu i sedaju na krevet Ada:gleedaj sta sam napravila(pokazuje joj ogrlicu) Zoka:jao ado extra je Ada:Napravila sam i za tebe..evo ti Zoka:Srce si!hvala ti puunoo!!!! Ada:sta cemo da radimo? Zoka:ne nzma...sta ti hoces | |
|
| |
| Naslov: Re: Epizoda 2 Sre Jan 02, 2008 2:29 pm | |
| Zoka i Ada nesto smisljaju,a Evak im zvoni na vrata Ada otvara:Ko je? Evak:ja sam Evak Ada:A ti si Evak,sta je bilo? Evak:Htela sam da vas pitam da li hocete napolje... Ada:pa ne znam,ako Zoka hoce Zoka:Hocu ionako ne znamo sta cemo da radimo Ada Evki:Hocemo napolje Evak:super | |
|
| |
| Naslov: Re: Epizoda 2 Čet Jan 03, 2008 2:25 am | |
| Napoulju:
Zoka:Hocete da preksacemo vijacu? Ada i Evak:Pa moze Ada:Idem do kuce da je uzmem odmah se vracam (Dok cekaju Zoka i Evak netso pricaju) Evak:E Zoko gde ides na raspust? Zoka:...Ne znam mozda u Spaniju Evak:Blago se tebi ja moram u Njujork (Dolazi Andjela) Andjela:Evak doji da te nesto pitam! Evak:(Pridje joj)Reci?! Andjela:Da li se ti druzis samom? Evak:Da obvio ja se druzim sa svima Andjela hajdemo onda u bioskop.... Evak:Ne mogu sada mogu sutra vidimo se...BAJ!(okrece se i odlazi kod Zoke)..... | |
|
| |
Broj poruka : 265 Godina : 28 Location : U mojim snovima Datum upisa : 06.10.2007
| Naslov: Re: Epizoda 2 Čet Jan 03, 2008 5:09 am | |
| (Minni je tužna i sama!)
Andjela:Uh bash je smorno! Jo Jo:A da!Sta je dibo! Andjela:Ispalila me ona mala! Nova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jo Jo:Uh nezgodno! Luna:(dolazi)Hi girls! | |
|
| |
| Naslov: Re: Epizoda 2 Čet Jan 03, 2008 5:19 am | |
| U dvoristu
Evak:Mini gde si ti sta je billo? Minni:Ma nsita..sama sma ovde Evak:Hjdemo u bioskop pa u mek sta kazes? Mini:Obvio hajedmo
U meku: Evak:Sta ima kod tebe? Mini:Nista...cula sma da si se posvadjala sa Zokom Evak:(Zakrcne se)Aha...jesam! | |
|
| |
| Naslov: Re: Epizoda 2 Čet Jan 03, 2008 5:55 am | |
| - Lupita ::
- (Minni je tužna i sama!)
Andjela:Uh bash je smorno! Jo Jo:A da!Sta je dibo! Andjela:Ispalila me ona mala! Nova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jo Jo:Uh nezgodno! Luna:(dolazi)Hi girls! Andjela:Zdravo Luna Jo Jo:Cao,sta kazete da nas tri idemo u onaj nov bioskop,znate onaj... Andjela i Luna:Moze! (Andjela,Luna i Jo Jo idu) | |
|
| |
| Naslov: Re: Epizoda 2 Čet Jan 03, 2008 8:51 am | |
| (U Bisokopu se strenu Andjela,Luna,Jo Jo sa Evkom i Minni) Minni:Evak idemo...evo su Andjela Luna i Jo Jo Evak:Mnni bas te briga...necu da idem odvade samo zato sto su one ovde! Minni:Evak...pliz... Andjela:Evak sto si me ispalila? Evak:Zato sto ja necun da izadjem sa tobom ako moram sa Minni! Jo Jo:Evak ajde sa nama pliz ti si extra Evak:Hvala Jo Jo ali ne mgou...sada sma sa Mini Andjela i Jo Jo:Ajde pliz! Evak:ne moguuuuu I KRAJ! Luna:(Okrece se i odlalzi) | |
|
| |
| Naslov: Re: Epizoda 2 Čet Jan 03, 2008 1:35 pm | |
| Jo Jo:Pa ako netjesh ne morash!Ali zhalitjesh! Mini:Evak slobodno idi ewo ih meni Ada i Zoka! Evak:Jel se stw ne ljutish Mini?? Mini:Ma ne...
Mini je otishla kod Ade i Zoke a Evak je sa JoJo i ostalima
Jo Jo:Ewo te sa nama! Evak:Aha..(gleda u swoje prijateljice)
Ada:Shta je Ewak otishla bre?? Zoka:Pa..sigurno zheli da se druzhi sa swima.. Mini:Ma neka je..e pocheo je film bre
Zoka je sedela pored Ade i Evak.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Epizoda 2 Pet Jan 04, 2008 2:26 am | |
| Evak:Jo Jo....ovaj film je extra Jo Jo:Naravno zato sam te i pozvala hoces posle kod mene kuci! Evak:Bice mi zadovoljstvo...ali posle toga moras kod mene na zurku! Ada,Zoka i Mini:ZURKA!!!!!!!????? Evak:Da ali samo ja i Jo Jo....sorry Jo Jo...:Extra amix...ti si the best(grli Evka) Evak...:I ti si (grli Jo Jo) | |
|
| |
| Naslov: Re: Epizoda 2 Pet Jan 04, 2008 3:49 am | |
| Kraj filma Izlaze iz bioskopa Ada:Ona nas je ispalila Zoka:sada neka bude sa njima..bas me briga Minni:U pravu ste...da njih pozove na zurku,a nas ne... Ada:Od sad se ne obracamo njoj,neka ide sa Jo Jo,.. Mini i Zoka:U pravu si! Zoka:ajdemo mi kod mene...hocete? Ada i Mini:Of course Ulaze kod Zoke...penju se uz stepenice i pravo u Zokinu sobu | |
|
| |
| Naslov: Re: Epizoda 2 Pet Jan 04, 2008 4:00 am | |
| Na zurci
Evak:E Jo Jo....ajde molim te idi Jo Jo:Molim??Osea sto zurka je cool Evak:Ja sam ispalila moje best friedns zbog tebe ... Jo Jo...:Hvala ajde sada da igramo... Evak:Ne zelim, zelim da izadjes iz moje kuce kapiras? Jo Jo..:Sta ti je Evak:Nista...zaboravi Jo Jo:Tako sam i mislila
=U skoli=
Minn ii Ada:Bas nam je zao sto se Evak ne druzi sa nama! Zoka:I meni je ali...ona je izbarala sebi ravne...popularne i moderne devojke Minni:Ne mogu da verujem...=place= bila mi je best friend Ada:Zaborvi nju....=Evak prolazi pored nijih= Zoka:Nije nas ni pogledala ........... Evak:Jo Jo ajde danas u shooping? Jo Jo...:Naravno amix...ti si the best Evak:I ti si Jo Jo:hoces samom da sedis? Evak:Gde? Jo Jo:Pa na casovima??????????!!!! Evak:Ali aj sedim sa Minni...ajde sedecu sa tobom Minni:Evak sa kim sedis na casovima? Evak:Sa Jo Jo obvio....e vidimo se kasnije pozz =Odalzi sa Jo Jo u ucinonicu= | |
|
| |
| Naslov: Re: Epizoda 2 Pet Jan 04, 2008 4:53 am | |
| Minni sedi sama iza Ade i Zoke... Cas srpskog je... Natasa odgovara za ocenu,a za to vreme ada,zoka i mini pricaju Ada:necu ni suzu da pustim zbog nje..briga me za nju... Zoka i Minni:Tako je!Ona za nas vise ne postoji! Ada:nemojte da ste progovorile sa njom ni jednu rec...I kada nas bude pitala da li hocemo da se pomirimo mi cemo reci ...sta? Zoka,Minni i Ada:NECEMO!!!!!! Ada:Tako je girls! | |
|
| |
| Naslov: Re: Epizoda 2 Pet Jan 04, 2008 4:58 am | |
| Evak:Jo Jo da li si naucila.... Jo Jo:Sta? Evak:Pa ti danas odgovaras!!! Jo Jo:A naravno da ne amix... Evak:Ok sada cemo da nacuimo hoces? Jo Jo:Naravno da hocu! Andjela:Evak imas decka? Evak:Imam Ada i Zoka?Nama je rekla da ima!... Jo Jo:Ali vi joj vise nsita drugarice a mi jesmo Evak:Pusti ih...Jo Jo oni nisu vredne mene ni tebe
Zrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....... =Imaju dvocas iz srpskog= | |
|
| |
| Naslov: Re: Epizoda 2 Pet Jan 04, 2008 5:04 am | |
| Mali odmor Ada:mrzim jeeeeeeeee Minni:Koga Zoka:pa valjda evu Ada;Da evu... Zoka:I ja Minni:I ja Ada"necu da mislim na nju,necuuu!Ima da nagovorim Lunu da mi kaze ko joj je decko,pa cemo da je zezamo... Zoka:e super..Onda mozemo da se smuvamo sa njim,..mislim neko od nas.... Evak misli:sta li sad pricaju o meni Jo Jo:Sta je bilo Evka? Evak:nista | |
|
| |
| Naslov: Re: Epizoda 2 Pet Jan 04, 2008 8:08 am | |
| Jo Jo:Evak ochesh vecheras da idemo na žurku? Evak:Pa naravno!Ti si mi naj drugarica! Jo Jo:Super!!!!
-------------U dvorishtu!-----------------------
Minni:Ay shta da radim? Ada yZoka:u vezi chega???????? Minni:Pa onoga! Ada:Aaaaa!Pa izadji sa njim! | |
|
| |
| Naslov: Re: Epizoda 2 Pet Jan 04, 2008 8:10 am | |
| =Adina kutja= (Adina Mama)Nena:Hey dewojke.:Shta mislite malo...da ajedno poprichamo! Ada swa sretjna.Narawno..Samo Luna ako zheli! Luna:Ja..ja..ja..a bih jako wolela! Nena:To su moje dewojke.. Ada:A shta da prichamo o tajnama washih drugarica Nena:Ja sam ZA! Luna:I ja! Nena:Ja Adu odlichno poznajem kao i njene lujke.tako Luna pochni ti! Luna:Pa pochetju od nowe chlanice Ewe..Ewa ima dechka koji je 7razred...On je welika faca..Siggurno ga poznajesh.. Nena:Sigurnpop oznajem jer predajem sedmom razredu! Ada:Ok ok mama poznajesh ga..Kako se zowe? Luna:Andrija | |
|
| |
| Naslov: Re: Epizoda 2 Pet Jan 04, 2008 8:16 am | |
| Minni:(Kucam na vrata Adine kucje!) Ada:(otvara)Hi pa cao! Minni:Zaboravila si knjigu kod mene a Engleski je sutra pa da ti vratim! Ada;A ok!Pa hvala! Minni:(Shapne Adi na uvo)Shta ove 2 rade ovde?
Ada:PRICHACU TI! | |
|
| |
| Naslov: Re: Epizoda 2 Pet Jan 04, 2008 8:26 am | |
| =nastawljaju prichu= Ada:aaa znala sam da je on!Andrija!Samo sam prowerila da li was lazhe! Luna:Znash..One su dobre drugarice..extra...ali ja wolim da se druzhim sa wama Ada:Ja ne zznam shta da ti odggoworim..Ti si mi rodjaka... Luna:Okk idem da uchim! Nena:Ja kao nastawnica!Nikada ne uchim!Nego Ado daj kafu? Ada:Ja tebi da dam kafu??Nemam wremena..
=drugi deo grada=
EvaK:Ej Jo Jo da ti pokazhem shta mi se swidelo..To tjud a kupim Jo Jo:I meni se neshh swidelo...Pokazatju ti... Evak pokazuje:E ewo je! Jo Jo:E i ta se meni swdia! Evak:A to je poslednja! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Epizoda 2 | |
| |
|
| |
| Epizoda 2 | |
|