| ODE NAM NAJBOLJI PEVAC NASE MUZIKE-TOSE PROESKI | |
|
+5**Ista**Dulce**Maria** ~Fan del Anny~ ~RBD Chica~ dulce@ucker *Rbd fan*Admin* 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
*Rbd fan*Admin* *~Rebelde Chica~*
Broj poruka : 547 Godina : 29 Datum upisa : 15.08.2007
| Naslov: ODE NAM NAJBOLJI PEVAC NASE MUZIKE-TOSE PROESKI Uto Okt 16, 2007 10:57 am | |
| ZALOSNO ALI ISTINITO,ODE JOS JEDAN DOBAR COVEK I ODLICAN PEVAC!!!! NE MOGU DA VERUJEM!!!!!ONAJ KOGA JE VOLEO BICE MU TESKO KAO MENI....A I ONOME KO NIJE...JER JE BIO PREDOBAR.....I COVEK I PEVAC.......ja sam ostala bez teksta..basbasbas mi je zaoooo!!!!!!................... evo kako se sve to desilo.... Toše Proeski, 26-godišnji makedonski pevač, poginuo je jutros u 6.25 sati u saobraćajnoj nesreći na autoputu Zagreb - Lipovac na ulazu u Novu Gradišku, javili su hrvatski mediji. Umor vozača, nepoštovanje saobraćajnih propisa i neprilagodjena brzina najverovatniji su uzroci nesreće, saopšteno je iz policije. Prema prvim informacijama, kako je medijima prenela portparolka Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nuić, nesreća se dogodila u 6.25 kada je vozač "folksvagena tuareg" makedonskih tablica Georgij Georgijevski (32), najverovatnije zbog prevelike brzine i nedovoljnog razmaka, udario u kamion italijanske registracije, koji se kretao ispred njihovog automobila. Pojedini mediji preneli su i izjavu vozača kamiona italijanskih registarskih oznaka, koji je policiji na mestu nesreće izjavio da je vozač "tuarega" vozio prebrzo, da se zabio u prikolicu njegovog kamiona, nakon čega je udario u zaštitnu ogradu. Prema još nepotvrdjenim informacijama, u nesreći je najteže bio povredjen 26-godišnji Toše Proeski, koji se nalazio na mestu suvozača, i koji je zbog težine povreda umro u 7.20 u bolnici u Novoj Gradiški. Vozač Georgijevski je teško povredjen, dok je saputnica u vozilu Ljiljana Petrović (4, menadžer poginulog Proeskog, zadobila lakše povrede. Policija je o nesreći obavestila ambasadu Makedonije u Zagrebu Makedonski pevač pop i tradicionalne muzike Toše (Todor) Proeski jedan je od najpopularnijih izvodjača na celom Balkanu, čije su mnoge pesme nedeljama na vrhu top lista Makedonije, Srbije, Crne Gore, BiH, a i Hrvatske Da znate samo ovo sam prekucala...ali isto mislim JA mislim da je kriv njegov menadzer | |
|
| |
dulce@ucker Dosla si na extra forum
Broj poruka : 37 Godina : 31 Datum upisa : 09.10.2007
| Naslov: Re: ODE NAM NAJBOLJI PEVAC NASE MUZIKE-TOSE PROESKI Pet Okt 19, 2007 12:54 pm | |
| jos uvek ne mogu da poverujem................UZAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Placem vec tri dana uzastopno....ne mogu da shvatim da ga vise nema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TOSE VILIMO TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
~RBD Chica~ *~Rebelde Chica~*
Broj poruka : 473 Godina : 32 Location : STOLICA..#ne brinite se samo sam seukocila# Datum upisa : 16.08.2007
| Naslov: Re: ODE NAM NAJBOLJI PEVAC NASE MUZIKE-TOSE PROESKI Sub Okt 20, 2007 2:41 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: ODE NAM NAJBOLJI PEVAC NASE MUZIKE-TOSE PROESKI Sub Okt 20, 2007 11:39 am | |
| TOSE UVEK CES BITI U NASIM SRCIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
~Fan del Anny~ Nalazis najbolju drugaricu na forumu
Broj poruka : 90 Godina : 27 Datum upisa : 30.09.2007
| Naslov: Re: ODE NAM NAJBOLJI PEVAC NASE MUZIKE-TOSE PROESKI Ned Okt 21, 2007 3:45 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: ODE NAM NAJBOLJI PEVAC NASE MUZIKE-TOSE PROESKI Ned Okt 21, 2007 4:13 am | |
| Uvek ce biti najboljiu......nikada ga necemo zaboraviti!!!!!!!!!! | |
|
| |
**Ista**Dulce**Maria** ~Moderator~
Broj poruka : 1296 Godina : 28 Location : SiEmPrE cOn DuLcE! Datum upisa : 17.08.2007
| Naslov: Re: ODE NAM NAJBOLJI PEVAC NASE MUZIKE-TOSE PROESKI Ned Okt 21, 2007 4:51 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: ODE NAM NAJBOLJI PEVAC NASE MUZIKE-TOSE PROESKI Ned Okt 21, 2007 10:18 am | |
| Tose bices zauvek u nasim srcima!!!!!!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 1296 Godina : 28 Location : SiEmPrE cOn DuLcE! Datum upisa : 17.08.2007
| Naslov: Re: ODE NAM NAJBOLJI PEVAC NASE MUZIKE-TOSE PROESKI Ned Okt 21, 2007 10:26 am | |
| | |
|
| |
DyC fan Dosla si na extra forum
Broj poruka : 38 Godina : 29 Location : Siempre con Chris Datum upisa : 29.10.2007
| Naslov: Re: ODE NAM NAJBOLJI PEVAC NASE MUZIKE-TOSE PROESKI Pon Okt 29, 2007 7:05 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: ODE NAM NAJBOLJI PEVAC NASE MUZIKE-TOSE PROESKI Pon Okt 29, 2007 8:43 am | |
| | |
|
| |
**dulce** *~Rebelde Chica~*
Broj poruka : 163 Godina : 32 Datum upisa : 24.08.2007
| Naslov: Re: ODE NAM NAJBOLJI PEVAC NASE MUZIKE-TOSE PROESKI Sre Okt 31, 2007 11:08 am | |
| i ako je proslo neko vreme od kaada je poginuo....ja sam ialje tuzna i slusam samo njegove pesme!!!!!!!!!inace ja sam napravila forum posvecen njemu....pa kada ga uredim dacu vam adresu a vi se regujte ako hocete.... | |
|
| |
| Naslov: Re: ODE NAM NAJBOLJI PEVAC NASE MUZIKE-TOSE PROESKI Sre Okt 31, 2007 1:59 pm | |
| Steta mnogo je bio drobar | |
|
| |
gaga 93 Upoznajes i Dulce i Maite
Broj poruka : 240 Godina : 30 Datum upisa : 26.12.2007
| Naslov: Re: ODE NAM NAJBOLJI PEVAC NASE MUZIKE-TOSE PROESKI Sre Dec 26, 2007 2:05 pm | |
| jako je bio dobar cobek i pevac nisam ga slusala ali sam ga volela i jako mi je zao | |
|
| |
*A*n*a_R*B*D* Nalazis najbolju drugaricu na forumu
Broj poruka : 81 Godina : 28 Datum upisa : 25.12.2007
| Naslov: Re: ODE NAM NAJBOLJI PEVAC NASE MUZIKE-TOSE PROESKI Čet Dec 27, 2007 3:26 am | |
| | |
|
| |
**dulce** *~Rebelde Chica~*
Broj poruka : 163 Godina : 32 Datum upisa : 24.08.2007
| Naslov: Re: ODE NAM NAJBOLJI PEVAC NASE MUZIKE-TOSE PROESKI Čet Dec 27, 2007 7:26 am | |
| ...eh..mnogo je vremena proslo ali meni on nedostaje..kada god ga vidim na televiziji pustim suzu...jako sam ga volela i slusam i znam sve njegove pesme!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: ODE NAM NAJBOLJI PEVAC NASE MUZIKE-TOSE PROESKI Čet Dec 27, 2007 7:28 am | |
| - **dulce** ::
- ...eh..mnogo je vremena proslo ali meni on nedostaje..kada god ga vidim na televiziji pustim suzu...jako sam ga volela i slusam i znam sve njegove pesme!!!
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ODE NAM NAJBOLJI PEVAC NASE MUZIKE-TOSE PROESKI | |
| |
|
| |
| ODE NAM NAJBOLJI PEVAC NASE MUZIKE-TOSE PROESKI | |
|